Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

İzinsiz resim, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde meşru işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Feza Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına aldatmaınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe hata konstrüksiyonlmaması müstelzim bir aksiyonlemdir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve durum koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum kabilinden güvenilir malzemelerden strüktürlır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana bapların yerı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Özel yasa ve yönetmelikle saye şeşna kurallara tam olarak harmoni çıkarmak hem maddi hem de yangın kapısı manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar eliyle denetimler bünyelır. Yangın merdivenleri;

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı beşer evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page